Godin Isis healing®

 

Godin Isis is de belangrijkste Godin van het Oude Egypte en wordt ook de Oermoeder van het Universum genoemd en staat voor  Liefde en kracht.

Om te weten wat deze Godin Isis healing werkelijk voor jou kan betekenen is het zelf ervaren, want het is voor iedereen weer anders en goed. Kort in een notendop: tijdens deze healing ontvang je rechtstreeks haar energie en activeringen die op de diepere lagen van jouw bewustzijn en onderbewust zijn werkt.

Deze healing gaat om uitzuiveren, opruimen, vrijmaken en harmoniseren. Ook op niveau van DNA. Afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt per sessie. Dit kan gaan om gebeurtenissen  en programmaties uit dit leven en/of terug gaan naar vorige levens, want veel gebeurtenissen en verstoringen zitten nog geprogrammeerd in het celgeheugen, wat men meeneemt naar volgende levens tot de lessen geleerd en verwerkt zijn.

In 1 sessie werkt Godin Isis op de vele lagen van het bewustzijn, onderbewustzien en op niveau van de Ziel en nog veel meer voorbij wat we hier in dit leven kennen met onze mind. Er wordt ook op het DNA strengen gewerkt voor herstel en groei.

Godin Isis healing ruimt op, transformeert, heelt en de heling werkt bijzonder ontspannend wat bijdraagt aan het algemeen welzijn.

Mijn sterke verbinding met Godin Isis gaat eeuwen terug in de tijd en is ook in dit leven nog steeds aanwezig om kanaal te zijn voor haar healing voor mens - en dier.

Voor een afspraak contacteer mij  via samya@mediumsamya.be of +32 486/485789