Witte Lotus healing®:

Deze healing is heel persoonlijk op jouw maat afgestemd. Deze healing werkt op celniveau, DNA en nog meer lagen van wie je bent doorheen dit leven en vorige levens. Je ontvangt nieuwe afstemmingen via de Lichtmeesters die jou bv helpen doorheen jouw transformatieproces of wanneer je doorheen een bepaald thema wenst te geraken, blokkades jouw vooruitgang in de weg zitten. Deze manier van helen werkt krachtig en is tegelijk zacht en liefdevol. Op zijn minst ervaar je een aangename ontspanning van jouw hele systeem. Deze healing is tot mij gekomen vanuit een zuivere hoge Lichtbron en vloeit voort vanuit meer dan 20 jaar ervaring met verschillende manieren van helen. Daarom is deze Witte Lotus healing®  uniek in zijn soort en helemaal op mij als healer afgestemd, waarmee ik jou graag verder help.

 

Voor wie...

- Voor wie door een ascentieproces/groeiproces gaat en dit met meer vlotheid wenst te doorlopen. Dat zorgt voor meer innerlijke rust en balans.

- Voor wie vastzit op bepaalde thema's en op vlak van persoonlijke groei en bewustwording. Deze Witte Lotus healing® zal jou helpen terug in balans te komen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en je helpen om de nodige inzichten vrij te maken die je nodig hebt om weer verder te kunnen. 

 

Witte Lotus healing® zal jouw pijnappelklier activeren om te kunnen meestijgen naar de hogere trillingen die nu actief bezig zijn op deze planeet Aarde. Je zal je op die manier bewust worden van het Kosmisch Bewustzijn binnen in jezelf en er buiten. 

- Voor iedereen die geen 'aansluiting' (meer) vindt in deze 'huidige realiteit' en een eigen leven wenst te creëren.

- Voor iedereen die een klik voelt bij het lezen over deze Witte Lotus healing® , zonder rationeel te beseffen waarom, maar intuïtief voelt dat het iets voor je kan betekenen. Dan zal dit ook zo zijn.

 

Praktisch...

Witte Lotus healing®  is bijzonder krachtig en liefdevol. Tijdens de behandeling ontvang je de healing, aansluitend met een integratiemoment, om er na weer relaxed huiswaarts gaan.

Tijdens de behandeling kan je zitten op een stoel of liggen op de behandeltafel.  Aanraking op bepaalde zones op het lichaam is mogelijk bovenop de kledij. 

Witte Lotus healing®  kan ook uitgevoerd worden op afstand met behoudt van dezelfde intensiteit en kwaliteit. 

 

Je hebt het gevoel dat deze healing iets kan betekenen voor jou? Een afspraak maken kan via samya@mediumsamya.be of +32 (0)486/485789

 

*Healing in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel een waardevolle, aanvullende ondersteuning zijn.