Helende Zielscreatie 

Een helende Zielscreatie is een tekening of schilderij afgestemd op jouw Ziel. 

 

Voor het creëren van jouw  persoonlijke Helende Zielscreatie werk ik volledig via channeling. In deze creatie  wordt zichtbaar wie jij in wezen werkelijk bent. Dat kan inzicht en helderheid brengen om jezelf beter te leren kennen. Het kan ook een tipje van de sluier oplichten omtrent jouw Zielsmissie in dit leven hier op Aarde. 

Deze Zielscreatie heeft een diepgaande werking met levenskracht en bezieling die jou verder helpt op jouw persoonlijke weg van innerlijke heling en vrijheid. Door dit schilderij een plek te geven in de woning in een ruimte waar je vaak aanwezig bent, zal je soms subtiel of heel duidelijk de werking er van ervaren nu en op langere termijn. Dat kan je bvb merken aan innerlijke groei, dingen waar je voorheen was op vastgelopen die nu in beweging komen, je durft meer, je voelt je algemeen beter in je vel,...

Daarom verneem ik ook vaak van mensen dat sinds ze hun schilderij in huis hebben, ze een helende kracht ervaren, blokkades komen los, puzzelstukken vallen in elkaar, men voelt vreugde en blijheid stromen ....het doet iets goeds met hen. Heb je een specifiek thema of een gebeurtenis die speelt in jouw leven, dan kan ik ook in functie daarvan dit schilderij maken, eveneens in afstemming met jouw Ziel die me hierbij begeleidt.

 

Een helende Zielscreatie wordt gemaakt met was of acrylverf op gecoated papier of schilderdoek op A3 of A2 formaat. Je kan vooraf zelf jouw favoriete formaat kiezen. Gezien het een schilderij in persoonlijke afstemming is duurt het maximaal tussen de 4 tot 6 weken. In die periode ben ik in afstemming met jouw Ziel en werk ik telkens verder wanneer de creatieve stroom doorkomt. Daarom dat dit wat tijd kan vragen, het is dan ook een uniek werk speciaal voor jou!

 

Wens jij ook een Helende Zielscreatie op maat? Iets heel persoonlijks? Naar aanleiding van een situatie of gewoon omdat het je aanspreekt en je een authentiek schilderij voor jezelf wenst? Wil je iemand een Helende Zielscreatie kado geven, dan heb ik enkel de foto, naam en geboortedatum nodig. Contacteer me vrijblijvend voor meer info via 0486/485789 of klik op deze button Contact