Algemene Reading

Soms zitten mensen met vragen waar men echt niet aan uitgeraakt en extra informatie welkom is.  De thema's kunnen heel uiteenlopend zijn zoals vragen over zichzelf,  over anderen, situaties, patronen waar men blijft tegen aanlopen, de kern van een probleem niet vinden en zoveel meer waar een mens kan tegenaan lopen of het even niet meer goed weet, kortom vragen betreffende het leven algemeen. Tijdens een reading worden deze dingen besproken en krijg ik voor jou informatie en inzichten door die jou terug verder op weg kunnen helpen.

Ik 'lees' ook foto's van mensen, dieren, huizen,..... Ook  dieren hebben een rijke gevoelswereld en hebben ons soms veel te vertellen. Heb je geen vragen en ben je vooral benieuwd naar wat de spirituele wereld (engelen, gidsen,...) jou te vertellen heeft, dan zal je met vernieuwde energie en informatie terug huiswaarts gaan!

 

Communicatie met overleden dierbaren

Belangrijke tips:

Tijdens de sessie is het van belang om stilte te bewaren, zodat ik alle info die ik doorkrijg kan overbrengen. Indien ik te vaak gestoord word tijdens het contact met de overledene, kan het contact plots verbroken worden. Er is altijd ruimte voor vragen stellen.

Voor het contact met een overleden dierbare heb ik op zich geen foto of voorwerp nodig. In sommige gevallen kan dit echter een extra informatie brengen.

Meebrengen:  foto en/of voorwerp van de overleden mens of dier, bij voorkeur waar deze alleen op staat, met de ogen zichtbaar, dus zonder zonnebril of brede hoed die voor schaduw zorgt. Een voorwerp zoals een ring, ketting, bril, ..... die na het overlijden door niemand anders werd gedragen.

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, gebeurt de communicatie met een dierbaar overledene in alle rust en sereniteit, in een ongedwongen down-to-earth sfeer.  Het is de overledene zelf die bepaald als deze aanwezig kan of wilt zijn. Het is aanbevolen om zodra de afspraak gemaakt is, te vragen aan de overledene om te willen aanwezig zijn op de gemaakte afspraak. De overledene bepaalt zelf het tempo en de inhoud van deze communicatie. Ik ben op dat moment het 'medium' die de beelden, woorden, geuren,.... vertaalt waarmee de overledene via mij met jou communiceert. Gelieve bij het maken van de afspraak te vermelden dat het om een communicatie gaat met een dierbaar overledene.

 

Voor wie een eindje uit de buurt woont is een reading of communicatie met een dierbaar overledene online mogelijk. Dat is perfect mogelijk aangezien energie geen grenzen kent in tegenstelling tot de fysieke wereld. Online diensten bieden uiteraard dezelfde kwaliteit. Dat kan via Messenger, Skype, Facetime of Telegram. Er wordt vooraf een afspraak gemaakt, de betaling gebeurt vooraf. 

 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via samya@mediumsamya.be of 0486/485789.