Zelf Reiki aanleren is perfect mogelijk voor jong en oud!

Hoe zou het zijn om zelf de Reiki methode aan te leren en jezelf, jouw gezinsleden en anderen te laten meegenieten van deze Universele, harmoniserende energie? 

Doorheen de tijd zijn er veel verschillende vormen van Reiki ontstaat, al dan niet volgens het traditionele systeem. Bij sommige Reiki-vormen wordt aanbevolen om heel snel graad 1 en 2 te volgen. Nochtans is het van belang om jezelf na jouw eerste inwijding de nodige tijd te geven. Door jezelf heel regelmatig te behandelen kan  de Reiki energie zich integreren  en geef je jezelf de ruimte en tijd om te evolueren op persoonlijk vlak. Het mag geen commercieel doeleind zijn van snel snel iets aanleren. Het zou zonde zijn dat men op die manier aan de essentie van deze mooie healingmethode voorbij gaat. Reiki geven aan jezelf en een de ander doe je vanuit toewijding en met een goeie intentie te willen harmonie brengen. Daarom geef ik Reiki cursussen volgens het traditionele Usui Systeem. 


In de Reiki inwijdingen (cursussen) bestaan drie graden. Je kiest zelf hoeveel graden je wenst te volgen. Dat is een persoonlijke keuze. Iedere graad staat los van de ander. Reiki gaat in de eerste om een innerlijke reis. Je kan een volgende graad volgen wanneer je je geroepen voelt om je verder te verdiepen in Reiki en klaar bent voor meer verbinding met jezelf en de Reiki-energie.

Ik ben Reiki Master ingewijd in:

 Usui Teate
Komyo Reiki Kai
Gendai Reiki Ho
Usui Shiki Ryoho

 

Reiki 1 inwijding: 

Je op zoek bent naar een helingmethode waarbij jezelf (en anderen) kan helen 

* je wenst graag een methode te kennen waarbij je goed voor jezelf kan zorgen en die je innerlijke rust brengt

* je zoekt een natuurlijke manier om (emotionele of fysieke) pijn te verzachten

* jij of andere gezinsleden, jouw kinderen of huisdieren zijn hooggevoelig en snel overprikkeld en je zoekt een manier om jezelf en/of hen tot rust te brengen op een eenvoudige en natuurlijke manier

* je werkt in de zorg (bejaarden, kinderen, palliatieve zorg, ziekenhuis,…) en je wenst een methode te kennen waarmee je deze mensen extra wil ondersteunen op emotioneel vlak, hun angsten of hun fysieke pijn wil verlichten

* je wilt een beter contact met je eigen innerlijke bron en intuïtie

* je wilt graag dieren behandelen om zich beter in hun vel te laten voelen

* Je ontvangt 4 inwijdingen die jouw kanaal openen waarbij je opnieuw verbonden wordt met dé levensenergie. Je kanaal voor deze helende energie wordt gezuiverd, geactiveerd, beschermd en dit voor de rest van je leven. Tussendoor wordt er informatie gedeeld over de geschiedenis van Reiki, de essentie van de Reiki energie,......

* Je leert de handposities om jezelf behandelen en deze voor het behandelen van anderen, zoals de gezinsleden, vrienden,... tijdens praktijkgericht oefenen..

* Je ontvangt een syllabus en Reiki 1 certificaat.

Investering: 220€/per persoon 

 

Reiki 2 inwijding:

Tijdens Reiki graad 2 verdiep je je verder op jouw pad met Reiki en ontvang je een inwijding waardoor de Reiki energie doorheen jouw kanaal krachtiger gaat stromen.  

*Je wordt de Reiki-symbolen van Reiki graad 2 aangeleerd met de bijhorende mantra’s.

*Je leert een reikibehandeling geven overheen ‘tijd en ruimte’ door het gebruik van de symbolen en mantra's.

*Je zal leren werken met symbolen op foto’s, geschreven intenties en situaties, visualisaties, doorheen verleden, heden, toekomst om zo beperkende programmaties te helen. Dit biedt ook de mogelijkheid om de Aarde te helpen helen.
*Je ontvangt een syllabus en Reiki 2 certificaat.

Investering: 450€

 

Reiki Mastergraad

Op aanvraag

* Omvat een inwijdingsdag en opvolgingstraject achteraf indien gewenst. Deze opvolging bestaat uit een heel persoonlijke begeleiding op jouw maat.

 

 

*Healing in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan hier wel een waardevolle, aanvullende ondersteuning zijn.