Wanneer mij wordt gevraagd hoe ik er toe ben gekomen om als medium te werken dan kan ik alleen maar antwoorden: het is wie ik ben…  Als kind zag en voelde ik mensen die anderen niet konden horen of zien. Vaak voelde ik aanwezigheid in huis of op de plaats waar ik was. Soms was het verwarrend, maar toch wist ik dat het overledenen waren en dat het veilig was.

Doorheen mijn leven kwam ik steeds mensen tegen die met deze materie bezig waren en mij antwoorden gaven op vragen waar ik mee zat. Zo groeide ik telkens een stukje verder op mijn spirituele weg. Ik had best wat obstakels te overwinnen  waarbij ik ook mezelf steeds beter leerde kennen.  Want eer je kan klaarstaan voor een ander, is opruiming bij jezelf nodig.

Samen met mijn gidsen en de lichtwereld, die voor mij niet zweverig en wel heel reëel zijn, ontdekte ik de heilzame werking van healing en het intuïtief werken met kleuren via tekenen en (was)schilderen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open van wat er nog meer mogelijk was via de kracht van energie en samen met al deze kennis en inzichten help ik ook jou graag verder op weg.

 

Meer over wat healing is lees je in de aparte rubrieken HealingReiki Healing,Witte Lotus healing®

 

Waar weerstand overwonnen wordt, komt innerlijke vrijheid en liefdevolle stroming in de plaats. 

 

Voor meer info kan je de aparte rubrieken per thema raadplegen. 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via info@wittelotusmedium.be of 0486/485789.