Een privé workshop samen met vrienden, collega's, gelijkgestemden....? Het kan vanaf 6 personen! 

Voor meer info en reservatie: samya@mediumsamya.be of 0032(0)486/485789

Wens je op de hoogte te blijven van de workshops (gemiddeld 3 mails per jaar)? Stuur een mail naar samya@mediumsamya.be

 

 

Workshop Intuïtieve ontwikkeling: het auraveld lezen.

 

Reservatie via  samya@mediumsamya.be

Via gevarieerde praktijkgerichte oefeningen leer je wat het auraveld is en hoe er mee te werken. Dit zal het vertrouwen in jouw intuïtie versterken. Deze kennis en vaardigheden neem je achteraf mee in jouw dagelijkse leven, waardoor je zal merken dat je beter naar jouw eerste buikgevoel, die eerste ingeving durft te luisteren.
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen met en zonder ervaring.

 

Je leert onder andere:

*een krachtige zelfbeschermingstechniek

*verbinden met mineraalstenen

*energetische tips en tools

*foto lezen

*tijdens het oefenen word je persoonlijk opgevolgd.

*er is ruimte voor vragen stellen


Zelf voorzien: pen en papier, lunch


Bijdrage weekend: 245€


Reserveer jouw plek via samya@mediumsamya.be of 0486/485789

 

****************

Jaartraject Mediumschap

meer info volgt...


Workshop: Een ontmoeting met jouw Beschermengel en Gidsen

 

Workshop: Een ontmoeting met jouw Beschermengelen en Gidsen

Op zaterdag 2 maart gaan we op verkenning wie onze persoonlijke Beschermengelen en Gidsen zijn. Ontdek via deze workshop wie ze zijn, hoe je bewust met jouw spirituele helpers in contact kan komen en wat dit voor jou kan betekenen in jouw dagelijkse leven.

Tijdens deze praktijkgerichte workshop begeleid ik jullie stap per stap doorheen verschillende oefeningen om bewust in contact te komen met jullie allertrouwste supporteam die zich dagelijks belangeloos inzet voor jullie persoonlijk welzijn. 

Voor wie: iedereen met of zonder ervaring. Een open mind en gezonde portie nieuwsgierigheid volstaan.

 

Zelf voorzien:

- pen en papier/schriftje

- kleurpotloden/stiften

- lunch

- drank kan ter plaatse aangekocht worden aan de bar

 

Tijdstip: 10u tot 16u, toegang vanaf 9u45

Locatie:

Bijdrage: 115€

Reserveer jouw plek via samya@mediumsamya.be of 0486/485789

 

****************

 

Intuïtief Creatieve workshop: in contact komen met jouw hoofdgids op creatieve wijze

Datum nog te bepalen:

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers.

Intuïtief tekenen is tijd nemen om uit jouw hoofd te stappen en jezelf de ruimte te geven om te ontspannen op een leuke en spontane manier.  Het gaat niet om wel of geen tekentalent hebben, wel om jezelf spontaan te uiten met kleuren waardoor jouw creatieve stroom vanzelf in beweging komt.  Jouw hoofdgids staat iedere dag voor jou klaar met raad en advies en via deze weg leer je je er bewust mee te verbinden.

Deze namiddag bestaat uit een afwisseling van verbinden, meditatie en creatieve expressie via  tekenpotloden, pastelkrijt,.... wat bijdraagt aan meer bewustzijn met jezelf en jouw hoofdgids nu en op jouw verdere levensweg.

Tijdens het tekenen ga je even tijd nemen om te kijken wat jouw werk bij jou oproept, welke boodschap of inzicht je mag ontvangen van jouw hoofdgids. Er is ook ruimte om elkaars werken te bekijken en te zien wat het oproept bij de ander wat heel inspirerend kan zijn! 

 
Voor deze workshop is geen tekentalent vereist. 

Heb je minder interesse in het aspect van engelen en gidsen, zal het ook voor jou een interessante, ontspannende me-time namiddag zijn.


Ter plaatse voorzien en inbegrepen:
Tekenpotloden
Kleurpotloden
Pastelkrijten
Oliepastels
Tekenpapier


Zelf meebrengen:
Handdoek voor de handen
Schort om kledij te beschermen
Creatieve kriebels :)

 

Datum: nog te bepalen

Bijdrage: €. Inbegrepen: gebruik van alle materiaal, koffie, thee, water en zoete knabbel. Je neemt jouw zelfgemaakte creatie mee naar huis.

****************

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic Art)

nieuwe datum te bepalen

Reeds 17 jaren ben ik gebeten door het wasschilderen die ook Encaustic Art wordt genoemd. Wasschilderen  is een fantastische creatieve uitlaatkep voor jong en oud. Door de gesmolten was aan te brengen op de warme zool van het schilderijzertje op een ondergrond ontstaan unieke vormen en kleuren.
Vaak is men verbaasd van wat men reeds realiseert in een eerste workshop. Jouw eigen unieke creaties vertellen heel wat over jezelf , jouw innerlijke en wat er in jouw leefwereld leeft. Jouw intuïtie communiceert als het ware met jou via jouw eigen gecreëerde werken.

Werken met kleuren is een ideale manier om onbewust dingen te gaan verwerken. Misschien ben je gewaar wat jouw werk naar boven brengt, ontvang je spontaan een zieleboodschap terwijl je aan het werk bent of krijg je nieuwe inzichten die je verder op weg helpen. Voor wie er voor open staat geef ik als medium een korte duiding van 1 werk per persoon. Ik 'lees' jouw werk waarbij ik bvb een boodschap of inzicht doorkrijg die voor jou op dat moment belangrijk is. Heb je hier geen feeling mee, liever geen reading, dan is dat prima. Dan zal dit ook voor jou een uiterst ontspannen, creatieve workshop zijn!

Dit is een superontspannende tijd-voor-jezelf-workshop!

Ik leer jou de basistechniek aan zodat je zelf op avontuur kan met de gekleurde wasblokjes en het schilderijzertje. Er is 1 schilderijzer per persoon beschikbaar en je maakt meerdere werken op A6 en A5 formaat, wat een ideaal formaat is voor wie deze materie nieuw is of wie pas begonnen is met deze techniek.

Er is plaats voor 6 personen en de workshop is toegankelijk voor creatievelingen vanaf 10 jaar.

 

Datum: 
Adres:
Investering: 45€, inbegrepen: gebruik alle materiaal, koffie, thee, water en zoete