Intuïtief dynamische Coaching op jouw maat:

Intuïtief Coachen is een optelsom van 20 jaar ervaring waarin ik jou tools en inzichten aanreik om je verder te helpen op jouw weg in combinatie met mijn mediamieke talenten.

Waarom Intuïtief dynamische Coaching? De ervaring heeft mij geleerd om een stap verder te gaan in het actief begeleiden en ondersteunen van mensen op hun persoonlijke weg.

Intuïtief Coachen is een optelsom van 20 jaar ervaring waarin ik jou heel persoonlijke tools en inzichten aanreik om je verder te helpen op jouw weg in combinatie met mijn mediamieke talenten. Ik voel jouw energie en hiermee wat voor jou persoonlijk het beste kan werken. Deze sessies zijn interactieve sessies waarbij we samen aan de slag gaan.

Deze interactie bestaat onder andere uit gesprek, opstellingen, energetisch healing, creatieve tools indien dit zich aandient(geen vaardigheid vereist, enkel de wens om te groeien),......

=> ondertussen vonden al heel wat mensen de weg naar deze persoonlijke coaching op maat, waarvan een paar reacties:

'ik had geen idee dat ik assertief durf te zijn, ik zal al jaren 'op slot' en nu durf ik eindelijk opkomen voor mezelf en spreken'.

' Ik wist dat ik dit talent had, maar hield me in uit angst voor de reacties uit mijn nabije omgeving, maar nu ik die stap gezet heb, gaat er een nieuwe wereld voor me open, ik ben zo dankbaar!'

' Ik heb me eindelijk over mijn faalangst kunnen zetten, wat een gigantische bevrijding is in mijn ondernemen.'

Soms beseffen we wel dingen over onszelf en onze leefwereld, maar blijven we bvb vastzitten op blinde vlekken, schaduwstukken of anderen thema's die er voor zorgen dat we precies in een vicieuse cirkel blijven draaien.  Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook jij en iedereen heeft het recht op een kwaliteitsvol leven waar geluk en vreugde vrij stroomt.  

Via Intuïtief Coachen begeleid ik jou individueel via gesprek, vormen en kleuren, wantook intuïtief vormgeven vertelt heel wat over wat er bij jou op bewust en onbewust niveau meespeelt. Ondanks het thema soms intens kan zijn gaan we tijdens een sessie op een lichte, speelse manier op ontdekking. Er mag zeker gelachen worden.

'vragen die gesteld worden zijn':

In geval van creatieve tools: 'Ik ben helemaal niet creatief, kan dit dan iets voor mij betekenen?' =  ja, want de focus ligt op persoonlijke groei en ontwikkeling, het creatieve is hier het hulpmiddel er naartoe.

'Ik weet niet of ik dat wel durf en of dit iets voor mij kan zijn?  Enkel een open mind en de wens om te werken aan jezelf. Twijfel je nog? Reserveer dan telefonisch of via mail een gratis 10 minuten sessie die online doorgaat na afspraak. Dan voel je tijdens het gesprek of dit overeenstemt met jou. Contact

 De focus ligt op 'authentiek' zijn.

Het gaat voornamelijk op het waarnemen en ontdekken van jezelf,  wie jij in wezen echt bent.  De verworven inzichten en bewustwordingen neem je mee in je dagelijkse leven en je verdere toekomst.

Het gaat onder andere om:

- jezelf beter leren kennen

- komaf maken met valkuilen, eigenwaarde

- zelfacceptatie, patronen doorbreken

- nieuwe inzichten verwerven

- tot je essentie komen en van daaruit durven LEVEN

- terug kunnen ontspannen en genieten,…

- innerlijke rust

Dit vereist geen enkele vaardigheden, enkel de wens om te willen groeien en actief deel te nemen aan jouw persoonlijke traject. Door de verschillende methodes die aangereikt wordenkan het oude een uitweg vinden en komen op een positieve, speelse manier nieuwe inzichten tot stand!

Mijn mediamieke aanleg is een extra troef waarbij ik jouw energie goed aanvoel en ik vlot de kernpatronen of struikelblokken doorkrijg. Daardoor kunnen we samen doelgericht deze thema's gaan aanpakken. Er wordt steeds gestart met een verkennend gesprek om dan in een volgende sessie(s) dieper in te gaan op een volgende laag die zich aandient, met aansluitend healing geïntegreerd.

Dit is ook mogelijk in groep, want de groepsdynamiek kan jou een grote extra geven die je net op dat moment of in deze levensfase nodig hebt en het is vooral ook leuk om samen intuïtief creatief bezig te zijn met gelijkgestemden. Ook in groep ontvang je begeleiding.  Er zullen in de toekomst regelmatig workshops georganiseerd worden. Hou de agenda in de gaten voor meer nieuws! Workshops

Intuïtieve uitingen helpen je niet alleen om los te komen, het zijn instrumenten om je geestelijke vermogens te laten ontwaken.


Deze Intuïtieve Dynamisch Coaching kan ook een mooie ondersteunende aanvulling zijn voor wie in pyschotherapeutische begeleiding is of een andere vorm van therapie. Het vormt onder andere een positieve uitlaatklep die helpt bij verwerking. 

Voor meer info of het maken van een afspraak kan je mij contacteren via samya@mediumsamya.be of +32 486/485789.